Meer resultaten voor b2b diensten

b2b diensten
Btw-heffing bij internationale B2B dienstverlening Taxence fiscaal nieuws voor professionals.
Er bestaat een aparte set van regels voor diensten aan ondernemers ook wel business to business of B2B genoemd en een aparte set van regels voor diensten aan niet-ondernemers ook wel business to consumer of B2C. Sinds 2010 zijn er minder uitzonderingen voor B2B diensten.
Het geven van seminaries: is er btw verschuldigd? KMOnline.
282/2011 bepaalt dat diensten die bestaan in het verlenen van toegang tot evenementen op het gebied van onderwijs en wetenschappen, zoals conferenties en seminaries, waarbij tegen betaling toegang wordt verleend, geacht worden plaats te vinden waar het evenement daadwerkelijk plaatsvindt.
De nieuwe BTW regeling vanaf 1 januari 2010 Arcanus.
Diensten van toegang en samenhangende diensten zijn diensten die inherent zijn aan het verlenen van de toegang tot de manifestaties, zoals de diensten van vestaires, sanitair, enz. Bij seminaries zou dit ook de brochures en zelfs de aangeboden maaltijden omvatten.
Opgelet: nieuwe btw-regel voor EU leveringen sinds 1 januari 2015 Combell blog.
Het Hongaarse bedrijf is geen btw verschuldigd aan de Hongaarse of andere EU btw diensten. B2B hij verkoopt een goed of dienst aan een bedrijf in de EU: de verkoper moet geen btw aanrekenen. De koper moet de btw betalen in het land waar hij gevestigd is.
De uitzonderingen op de nieuwe BTW-spelregels: welke zijn voor ú van belang? Tips Advies Ondernemingsdatabank.
Advies toegevoegd op 19 februari 2010. De uitzonderingen op de nieuwe BTW-spelregels: welke zijn voor ú van belang? We hebben u reeds verteld dat er sinds 1 januari 2010 nieuwe BTW-regels gelden wanneer u diensten verstrekt aan of ontvangt van buitenlanders.

Contacteer ons